Parterapi

parterapi 2 gyngeheste der står sammen

Parterapi – Kommunikation, seksualitet, Kærlighed og dit hjerte

Når I som kærester/ ægtefæller/ livsledsagere overvejer, at sætte fokus på jeres relation i parterapi, vil vigtige grund elementer i parterapien være kommunikation, kærlighed, intimitet og seksualitet.

  • Måske kommer I til mig, i min praksis for, at få afklaret eller nuanceret en konkret problemstilling. Uanset udfordringerne, så vil jeg møde jer, i respekt for jer begge.
  • Eller måske er jeres relation og nærværet imellem jer, kommet lidt på afveje og sammen har I valgt, at søge terapi. Givet med et ønske om at kærligheden, kommunikationen og den seksuelle polaritet vil blomstre.
  • Måske har I, i nogen tid haft problemer eller konflikter? Er I begge blevet lidt slidte af konflikterne, og har frustrationer og/eller opgivelse fået en central plads i jeres relation? Her I prøvet at løse problemerne og nå hinanden, men har i stedet fået flere konflikter og skænderier eller større og større afstand, dårligere intimitet og seksualitet eller oplevet større tab af fortrolighed og nærhed.

Det sker, at et par er gået så langt at de uforløste konflikter og manglen på nærvær er blevet kroniske og fastlåste. Her kan nærvær, intimitet og seksualitet være helt fraværende i forholdet. Også hvis det er tilfældet, er det muligt at skabe positive ændringer i parterapien.

I parterapi arbejder jeg på at give kærligheden mellem to mennesker og lysten til at være sammen de bedste betingelser, så det er kærligheden, der fylder og danner grundlag for samværet.

Det er vigtigt at se på kommunikationsdelen i parforholdet, når I som par spørger jer selv og hinanden om, I virkelig kommunikerer eller i bare snakker sammen i jeres forhold?

Som jeg ser parforholdsrelationen, vil fokus på kommunikationen, skabe vækst i kærligheden og i seksualiteten.

Hvordan lever sårbarhed overfor kritik i jeres fælles liv og hvordan udtrykker i jeres længsler og behov?

Er I tæt på, at tage afsked med hinanden og når I frem til, at jeres fælles liv må slutte. Så kan parterapi hjælpe til, at jeres afsked bliver et ”tak for det som vi har delt” og en kærlig måde at fortsætte som kærlige forældre, sammen og hver for sig.

“De bedste og smukkeste ting i verden, kan hverken ses eller røres, de må opleves med hjertet.”

Hellen Keller

Kontakt mig nu

Det er dit første skridt mod de forandringer som du længes efter.

Sammen finder vi de allerede iboende svar i dig.

Du vil få dybere selvforståelse og bevæger dig derved mod at udleve dit liv fuldt og helt.