Charlotte Østerbæk

Jeg er en kreativ sjæl, med fødderne dybt forankret i den nordjyske muld. Min bopæl er i Aabybro og det er også her, jeg driver min praksis fra.

Som terapeut vil jeg så gerne hjælpe dig til at træde meningsfulde skridt – mod følelsen af at du er den bedste udgave af dig selv. Lad os sammen styrke din bevidsthed om, hvad der giver mening i dit liv, og hvordan du kærligt følger dine drømme, dine mål og udfolder det som giver mening for dig.

Jeg møder dig i kærlig respekt. Med personlig ro og professionelt nærvær. Jeg skaber et tillidsfuldt rum, med plads til alt hvad du har brug for skal fylde og med rum for al´ dit potentiale. du har brug for skal blomstre og gro.

Charlotte Østebæk

Min livsrejse

Personligt har jeg mærket smerte i livet, har oplevet de begrænsninger som fulgte med, sorg, tab og mistrivsel. Jeg har på egen krop mærket hvilken gave der følger med, at lytte til min indre stemme og række ud efter andre mennesker.

Igennem personlig vækst og procesorienteret Krops- og psykoterapi, har jeg oplevet hvordan rejsen føltes, lettere og lettere, smukkere og smukkere. Livsudfordringer møder mange mennesker på rejsen gennem livet.

Det er måden jeg nu møder mig selv på, og hermed også møder dig på, generelt og når noget er svært – den vej er for altid forandret. Og jeg ved at vi sammen kan forandre dit liv til og flytte dig derhen hvor dit liv, bliver lettere.

Mit Resumé

Uddannelse

Certificeret 2018

Spirituel integrativ krops- og psykoterapeut ved Tobiasskolen

Min baggrund bygger på både terapeutisk, pædagogisk, konsulterende, coachende, ledelsesmæssigt fundament. Min erfaring er bred og rummer såvel rådgivning og vejledning i kommunal ledelses regi, samt sundhedsmæssig vægtkonsulent erfaring som selvstændig virksomhedsejer (De danske vægtkonsulenter).

Baggrund

  • Jeg har en Familieterapeutisk basisuddannelse fra Kempler Instituttet – http://kempler.dk/
  • Jeg er Integrativ terapeut ved tobiasskolen – http://www.tobias-skolen.dk/
  • Certificeret Spirituel Integrativ krops- og psykoterapeut uddannelse ved Tobiasskolen – 2018
  • Ledelses erfaring
  • Konsulent og Kost vejleder ved De Danske Vægtkonsulenter
  • Ledelsesuddannelse ved UCN Nordjylland – https://www.ucn.dk/
  • Institutionsleder
  • Pædagog ved Skipper Clement Seminariet i Aalborg (mere end 25 års erfaring)

Kontakt mig nu

Det er dit første skridt mod de forandringer som du længes efter.

Sammen finder vi de allerede iboende svar i dig.

Du vil få dybere selvforståelse og bevæger dig derved mod at udleve dit liv fuldt og helt.