Har din kæreste et brudt forhold bag sig og nogle “skønne” unger med sig – kunsten at trives i den moderne familie…

Det er så yndigt at følges af – drømmen om den ideelle kernefamilie forsvinder ikke fordi din kæreste er nogens far eller mor.

Meeeeen der følger mere end nogle yndige unger med…

Måske virker det til tider som om alle din bedste intentioner ”drukner” i uoverskuelige problematikker.

Måske mærker du en ukærlig kritiker i maven, som skammer sig over, at du til tider kan ha´ svært ved at rumme hans eller hendes børn.

Og endnu værre deres mor/far – vidste du ikke at du kunne rumme sådanne følelser?

Har du bare generelt svært ved, at finde din plads i den nye familie.

Er det svært at holde af den, din nye familie med, kæresten, børnene, og ekspartneren? Fyldes du af jalousi, vrede og frustration eller andet besværligt og konfliktfyldt stof, som gør samarbejdet, hverdagen og kærligheden svær og sårbar?

Til trods så bor og vokser kærligheden mellem dig og din partner og du ønsker det fortsat – den moderne familie med dine, mine og vores børn, som lever i harmoni og med en voksende glæde, samhørighed og måske endda Kærlighed til hinanden.

Er det muligt – Ja det er det og lad os sammen forholde os til det svære – det er en kærlig vej HJEM TIL DIN MODERNE FAMILIE.

I en periode på 8-10 uger (hver anden uge) mødes vi og arbejder proces orienteret med det som er i spil i kærlighedsrelationen og i delefamilien som helhed. Vi mødes og tager udgangspunkt i dine og de øvrige bonusforældres individuelle oplevelser og erfaringer. Vi vil lader os inspirere, spejle, provokerer og blive set, med alt hvad vi rummer også de svære følelser, som vækkes gennem den udfordring det er, at være bonus forældre.

Målet er, at skabe vækst og styrke i det at være bonus forældre og hermed finde plads til kærligheden til din livspartner og alle de gaver, børn og udfordringer som der følger med dit valg….

Hvis du ikke har lyst til, at dele processen sammen med andre i en gruppe, så tilbyder jeg både par terapi og individuelle forløb – Det kan også være din vej til en kærlig og rumlig rolle som bonus forældre

Ønsker du at høre mere, om et at af mine gruppeforløb, kan du kontakte mig på  på tlf.: 40217571 eller pr. mail: balanceilivetvcoesterbaek@gmail.com

Tilmeldingen til alle gruppeforløb skal ske – med fokus på mulighederne og meningen, som strømmer igennem dig.