Jeg kontaktede Charlotte efter en voldsom trafikulykke på motorvejen

Hej med dig.

Jeg kontaktede Charlotte efter en voldsom trafikulykke på motorvejen, hvor jeg blev påkørt bagfra af en stor varebil. Jeg snurrede 360 grader rundt, og pådrog mig en voldsom hjernerystelse.

Efter nogle uger erkendte jeg, at jeg havde brug for hjælp til at få bearbejdet det chok jeg havde fået, samt at få kontakt til min krop igen. Snurreturen i bilen havde gjort, at jeg var svimmel og “gik ved siden af mig selv” oveni generne efter hjernerystelsen. Jeg blev mødt med en varme og nærhed hos Charlotte.

Fortalte igen, igen om oplevelsen, snurreturen og hvor angst jeg havde været for at skulle dø fra mine børn. Hun hjalp mig til at få sat ord på alt det svære, og fik lov til at græde – alt dette samtidig med hun nænsomt berørte min krop. Hendes varme og rolige hænder på de rette steder, gjorde hurtigt, at jeg fik kontakt til min krop igen – den kom i balance og kunne begynde at helbrede sig selv. Der gik nogle uger før jeg var nogenlunde på toppen igen. Er slet ikke i tvivl om, at Kropsterapien hos Charlotte har gjort en kæmpe forskel i min proces. Berøringen samtidig med samtaleterapien kan varmt anbefales, hvis du har brug for, at få livet og kroppen i balance igen….

Mine bedste tanker

Louise